Digitaal factureren

Factuur digitaal factureren.png01 mrt

Al langere tijd versturen wij de facturen digitaal. In dit artikel kunt u lezen waarom we dit doen en wat de voordelen er van zijn.

Digitaal factureren

Al langere tijd versturen wij de facturen digitaal. Dit heeft er voor gezorgd dat voor veel van onze klanten de correspondentie een stuk overzichtelijker is geworden. Van der Hoek speelt op deze manier ook in op de ontwikkelingen van deze tijd en die van de toekomst.

Milieu

Ook het milieu speelt een belangrijke rol. Nu we minder papier verbruiken, reduceren we de belasting van het milieu aanzienlijk.

Tip

Om de administratie overzichtelijk te houden, is het aan te raden hier een apart e-mailadres voor  aan te maken. Als u dit adres aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de facturen op het juiste adres verschijnen.

Is uw e-mailadres bij ons bekend?

Ontvangt u de facturen nog niet digitaal omdat Van der Hoek BV uw e-mailadres nog niet heeft? Stuur dan snel het juiste e-mailadres naar administratie@cvanderhoek.nl of geef het door in onze shop of via de telefoon.

Mocht u de factuur toch per post willen ontvangen, dan kunt u dit doorgeven aan de afdeling administratie. administratie@cvanderhoek.nl

« Terug

Scroll naar boven