Wij gaan verhuizen!

Vooraanzicht.jpg04 jan

Trots en dankbaar delen wij u mee dat wij medio juni 2016 hopen te verhuizen naar het ITC terrein in Hazerswoude. Onze nieuwe adres wordt Frankrijklaan 3.

Verhuizing

Medio Juni 2016 hopen wij te verhuizen naar het ITC terrein in Hazerswoude-Dorp. De 1e week van Januari krijgen wij de sleutels van onze nieuwe locatie, Frankrijklaan 3 (oude Tjoapack gebouw), gelegen direct aan de hoofdingang van het ITC. Bij het oprijden van het ITC terrein, rijdt u ons parkeerterrein al bijna op.

De komende periode zal de locatie binnen en buiten flink verbouwd worden. Er wordt een ruime shop gemaakt, efficiënte opslaghal en aan de achterzijde van het pand een enorm terrein voor buitenopslag van onze buizen, pvc-materialen, drainage,  gronddoeken, foliën etc. etc.

Deze ruimere locatie biedt ons ook de mogelijkheid om ons assortiment verder uit te breiden. Welke artikelen mist u nog in ons assortiment? Wij horen het graag.

Met de aankoop van de Frankrijklaan 3 komt onze nieuwbouw aan de Duitslandlaan te vervallen. De belangrijkste redenen voor vestiging op de Frankrijklaan zijn meer ruimte, ruimte om uit te breiden en ligging aan de hoofdingang van het ITC.

Blog

Op deze pagina kunt u de komende periode onze verbouwing, planning en verhuizing volgen. Wilt u meer weten? Bel, mail of kom bij ons langs. De koffie staat altijd klaar…

« Terug

Scroll naar boven