Over ons

Van der Hoek BV, een eigentijds, jong bedrijf met een lange historie, werd opgericht in 1928 en is gespecialiseerd in de toelevering van pvc, beregeningsmaterialen, ijzerwaren, gereedschappen & machines, persoonlijke beschermingsmiddelen, beveiliging en techniek. Onze kennis en producten worden toegepast in de tuinbouw, bij groenvoorzieners en hoveniers, bij loon & infrabedrijven, in de industrie en de bouw en (semi-)overheidsinstellingen.

Van der Hoek BV is een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met hart voor de klant. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en denken graag met ze mee – daarin maken wij hèt verschil!  Van der Hoek BV heeft een zeer breed assortiment. Mocht een artikel onverhoopt toch niet voorradig zijn, dan zijn wij dankzij onze vele inkoopconnecties altijd in staat een passende oplossing aan te dragen.

Bekijk ons assortiment

"Van der Hoek gelooft in open, transparante communicatie, zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten toe. Wij waarderen onze klanten en hebben veel voor ze over."

Onze grote kracht is continuïteit – door onze ruime openingstijden zijn we uitstekend bereikbaar en  wij zorgen altijd voor een oplossing. Onze professionele verkoopmedewerkers verdiepen zich in onze klanten en beschikken over gedegen productkennis, zodat zij u goed kunnen adviseren. Wij streven ernaar, er het hele jaar te zijn voor onze klanten – door goede bereikbaarheid en een ruime productvoorraad. Van der Hoek BV heeft de logistiek in eigen hand, waardoor snelle en correcte levering kan worden gegarandeerd.

Dankzij onze strategische connectie met inkooporganisatie Transferro plukt Van der Hoek BV de vruchten van gezamenlijke inkoop en een magazijn in Zwolle met meer dan 15.000 voorraadproducten, waar we dagelijks uit kunnen putten. Zo kunnen wij snel leveren en onze klanten continuïteit bieden. Bovendien profiteren wij van gezamenlijke marketing en uitwisseling van vakkennis met de andere 50 leden.

Samen inkopen, samen verkopen. En daar profiteert u weer van!

Maatschappelijke betrokkenheid

Onze maatschappelijke betrokkenheid uiten wij door regionaal verenigingen en clubs te sponsoren. Daarnaast dragen wij ons steentje bij om mensen die in mindere omstandigheden moeten leven dan wij, een helpende hand te bieden. Dit doen wij heel concreet via het regio-ondernemersplatform van Woord & Daad. Kijk voor meer informatie op www.woordendaad.nl

Maak kennis met het team

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen

Facebook Van der HoekYoutube Van der HoekLinkedin Van der HoekTwitter Van der HoekGoogle+ Van der HoekWhatsapp Van der Hoek
Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
07.00 - 17.30 uur

Zaterdag 08.00 - 12.30 uur
Zondag Gesloten

Contact

Frankrijklaan 3
2391 PX  Hazerswoude Dorp

Telefoon  088 - 80 06 400
Fax 088 - 80 06 401
E-mail verkoop@cvanderhoek.nl

Scroll naar boven